ראשית, עלינו להזהיר אתכם. מחיקת עסק הינה בלתי הפיכה. שימו לב שאתם בטוחים שאינכם צריכים עוד את עסק או את המידע שהוזן בתוכו.

אם אתם רוצים להפסיק את התשלומים, אתם מוזמנים לשנות את המסלול שלכם, או ליצור איתנו קשר כדי שנעזור לכם. באופן אוטומטי חשבון שאינו בשימוש במשך 6 חודשים מועד להימחק מהמערכת.


איך מוחקים חשבון עסק במערכת?

  1. יש להיכנס אל "הגדרות חשבון > רשימת העסקים שלי".

  2. תחת ניהול עסקים, אתרו את העסק שאותו אתם רוצים למחוק. לתשומת הלב, לא ניתן למחוק את העסק אליו אתם מחוברים כרגע. על מנת למחוק אותו, יש להתחבר לעסק אחר או ליצור עסק חדש.

  3. לאחר מכן, יש ללחוץ על הכפתור המסומן בתמונה.

  4. בעמוד מחיקת עסק יש להזין את הקוד המופיע בטקסט לחלונית האימות.

האם מצאת את התשובה שלך?